CMM Academy verzorgt met enige regelmaat trainingen, cursussen, webinars en workshops over contentmarketing,  inbound media en content strategie. De cursussen worden zowel aangeboden op basis van open inschrijving als op basis van incompany. Hieronder vindt u de eerstvolgende cursussen en trainingen.


Banner-CourseTrainingen (1 dag): CMM Academy biedt een aantal toptrainingen aan op het gebied van contentmarketing. In 1 dag wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van ofwel contentstrategie ofwel contentproductie. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hieronder. Lees meer.


CMM-Square-3-daagse-contentstrategie-en-contentmarketingCursussen (3 dagen)CMM Academy biedt een drietal cursussen aan op het gebied van contentmarketing. In 3 dagen wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van contentstrategie contentmarketing en/of contentproductie. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hieronder. Lees meer.


Heeft u interesse om een van bovenstaande trainingen/ cursussen als incompany bij u op kantoor te organiseren? Neem dan direct contact op met CMM Academy. Dit kan via email: redactie@contentmarketingmanagement.nl of telefoon: 030-2270497. U krijgt van ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, binnen 24 uur in uw mailbox.


Banner-Wide-Email

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Cursus Content Marketing Management

    May 18 , 15:00 - June 29 , 21:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 12 , 15:00 - December 14 , 21:00
Ad

UBS: Online Executive Learning

Terugblik MTC Event CMM Academy