Training Contentstrategie (1 dag)

Contentmarketing is hot. Dit komt omdat je hiermee beter en sneller je marketingdoelstellingen kunt bereiken. Maar hoe kom je nu tot een goede contentstrategie? Hoe kom je aan kwalitatief goede engaging content? En hoe breng je deze content op een relevante manier onder de aandacht van uw doelgroep? Schrijf je in voor deze toptraining en leer in 1 dag hoe je kunt komen tot een succesvolle contentmarketingstrategie.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor marketeers, contentmanagers, social media managers, brand managers, webredacteuren, (online) communicatieadviseurs en iedereen die professioneel betrokken is bij het opzetten en implementeren van een nieuwe inbound marketingstrategie.

Wat leer je?

Tijdens de eendaagse training Content Strategie leert u hoe u de juiste strategische fundamenten kunt leggen om tot een succesvolle contentstrategie voor uw organisatie te komen. U krijgt nieuwe kennis en inzicht over bedrijfsstrategie, marketingstrategie en de rol van content management hierin. U leert hoe u tot een goede contentstrategie kunt komen, welke stappen er nodig zijn voor een succesvolle uitrol, hoe u een juiste themaselectie en mediamix samenstelt en hoe u uiteindelijk grip houdt op de nieuwe contentgedreven organisatie.

Wie geeft de training?

Dr. Suzanne de Bakker (Utrecht Business School) is content manager bij MarketingTribune.nl/content en platformcontent.nl, blogt voor Marketingfacts, en geeft lezingen over merkloyaliteit, content marketing en customer media. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de Master Corporate Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Daar verzorgt zij de mastercursus ‘Organisaties op het web’, en begeleidt studenten bij het schrijven van hun masterscriptie.

Rob Punselie (Utrecht Business School) is directeur van ContentKings, bureau voor contentontwerp. Verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van content is sinds 2000 zijn passie en professie. Zijn sleutelwoord is relevantie. Alleen relevante content scoort immers. Rob Punselie helpt organisaties met een contentstrategie naar zinvolle en succesvolle online interacties met klanten. ContentKings, door hem opgericht in 2000, helpt mensen en organisaties aan de juiste informatie bij hun dagelijkse activiteiten. Als “ambassadeur van de gebruiker” werkt ContentKings voor klanten als Tempo Team, Logius en NWO.

Welke onderwerpen komen er aan bod? 

Er zal tijdens de 1-daagse training onder andere worden ingegaan op de volgende onderwerpen.

  • Bedrijfsstrategie, marketingstrategie en contentstrategie
  • Doelgroep, Doelen, Concurrentie, Markt, Trends
  • Themaselectie, mediamix en kanalen
  • Content concepten en het opstellen van persona’s
  • Contentontwerp dmv de inzet van taakkaarten

Als incompany boeken?

Wilt u deze training als incompany boeken? Dat kan. Neem direct contact met Utrecht Business School op om uw wensen kenbaar te maken.

Los inschrijven voor deze training?

Uw investering voor de training Contentstrategie bedraagt EUR 450,= (ex BTW) per persoon. In dit bedrag is inbegrepen: twee dagdelen colleges, lunch en catering, lesmateriaal, handouts en literatuur. Wanneer u deze training met meer dan 4 personen wilt volgen; betaalt u 400 euro per deelnemer (ex btw).  Deze training kan los worden gevolgd bij Utrecht Business School als onderdeel van een bredere opleiding.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training vindt 3 tot 4 keer per jaar plaats in Utrecht. Het middagprogramma duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur en het avondprogramma van 18.15 uur tot 21.00 uur. Voor de eerstvolgende startdatum belt of mailt u met UBS: 030-2270497 /info@ubsbusiness.nl.

Hoe kan ik me inschrijven?

U kunt zich hier inschrijven voor de eerstvolgende training contentstrategie.

Hoe kan ik een brochure aanvragen?

U kunt hier de bijbehorende brochure downloaden.

 


Ook interessant

Training Contentstrategie & Content Marketing

Training Content Marketing & Online Marketing

Marketing The Content Event (1 dag)

Masterclassreeks Communicating the Content

 


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Post HBO Contentstrategie

    June 24 , 15:00 - September 3 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy