Training Online Content Marketing & Zoekmachine Marketing (1 dagdeel)

Contentmarketing is voor veel SEO-specialisten een belangrijk middel om links te verkrijgen en beter vindbaar te worden. Door het volgen van een stappenplan kan een optimaal resultaat worden behaald. Voor SEO kunnen met behulp van contentmarketing relevante, kwalitatieve links worden verkregen. Om dit te bereiken is een andere benadering nodig dan wanneer de nadruk ligt op het verkrijgen van social shares of verkeer.  Schrijf je in voor deze toptraining en leer in 1 dag hoe je het meest kunt halen uit contentmarketing en de online mogelijkheden. 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor marketeers, webmanagers, social media managers, brand managers, webredacteuren en (online) communicatieadviseurs en iedereen die professioneel betrokken is bij het opzetten en implementeren van een nieuwe inbound marketingstrategie.

Wat leer je?

Tijdens de training Content Marketing & Zoekmachinemarketing leert u wat het belang is van contentmarketing, zoekmachinemarketing en de combinatie van beiden in een krachtige online strategie.  U krijgt inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing, contentmarketing en search en leert o.a. welke digitale contentmarketing- en social media technieken u kunt toepassen om beter gevonden te worden in Google. U leert contentmarketing in lijn te brengen met seo-vereisten en heeft na afloop kennis van allerhande zoekmachine – en optimalisatietips en krijhgt nieuwe handvaten aangereikt om aan de slag te gaan met uw online contentstrategie. U leert tot slot hoe u uw online strategie kunt monitoren, doormeten en analyseren en u leert hoe en wanneer u kunt bijsturen aan de hand van heldere KPI’s, doelen en metrics.

Wie geeft de training?

Tim Stierman (Liones) is sinds 2011 werkzaam als online marketing consultant voor internetbureau Liones. Hij adviseert klanten hoe zij maximaal rendement kunnen halen uit hun online kanalen. Zijn specialisaties zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), webanalytics en conversie optimalisatie. Verder blogt hij ook regelmatig voor Publishr.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod? 

Er zal tijdens de training onder andere worden ingegaan op de volgende onderwerpen.

 • Wat is seo en welke online technieken zijn er allemaal?
 • Trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing
 • Waarom content marketing en seo goed samengaan
 • Het belang van social media en linkbuilding
 • Contentmarketing: het optimaliseren van pagina’s
 • Interne linkbuilding, page layout, Panda algoritmes.
 • Monitoring: keyword research en web analytics
 • KPI’s, doelen, meten, analyse en rapportages

Als incompany boeken?

Wilt u deze training als incompany boeken? Dat kan. Neem direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Los inschrijven voor deze training?

Uw investering voor deze training bedraagt EUR 450,= (ex BTW) per persoon. In dit bedrag is inbegrepen: twee dagdelen colleges, lunch en catering, lesmateriaal, handouts en literatuur. Wanneer u deze training met meer dan 4 personen wilt volgen; betaalt u 400 euro per deelnemer (ex btw).  Deze training kan los worden gevolgd bij Utrecht Business School als onderdeel van een bredere opleiding.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training vindt 3 tot 4 keer per jaar plaats in Utrecht. Het middagprogramma duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur en het avondprogramma van 18.15 uur tot 21.00 uur. Voor de eerstvolgende startdatum belt of mailt u met UBS: 030-2270497 /info@ubsbusiness.nl.

Hoe kan ik me inschrijven?

U kunt zich hieronder inschrijven voor de eerstvolgende training ‘ online contentmarketing en zoekmachine marketing’.

Inschrijven training online contentmarketing en zoekmachinemarketing

  You will find the terms and conditions here

Ook interessant

Training Contentstrategie & Content Marketing

Training Content Marketing & Online Marketing

Marketing The Content Event (1 dag)

Masterclassreeks Communicating the Content

 


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
 3. Cursus Content Marketing Management

  November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy

Ad