Algemeen, Commercieel, Content Strategie, Vacatures

Bekijk de laatste vacatures op het gebied van content marketing

0 1218

Bent u op zoek naar een vacature op het gebied van contentstrategie, contentmarketing, online marketing, contentmanagement, webredactie, SEO of SEA of Inbound Marketing? Kijk dan snel verder op de CMM Jobsite naar de laatste contentvacatures. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden? Schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief. Heeft u vacatures die u onder de aandacht wilt brengen van de content community? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden zijn actief op het gebied van vacaturemarketing en recruitment binnen contentmarketing.


Laatste content vacatures

Content Marketing Management

Feed with the latest jobs.

Als Webshop Medewerker werk je nauw samen met de Designers en Webshop Managers aan de creatie van content, zowel tekst als beeld, voor onze websites.
Als content en communicatie manager zorg je voor de best mogelijke content voor de producten hypotheken en consumptief krediet. Je weet waar consumenten en met name onze klanten behoefte aan hebben.
Als Content Editor creëer jij alle digitale content van alle Action websites. Jij weet als geen ander hoe je de producten en thema’s via de website, mobiel, social en email moet promoten met content.
Ben jij de charismatische programma manager die onze klanten fluitend naar hun doelstellingen brengt? Searchresult en Yourzine in Den Bosch zijn dan op zoek naar jou! 
Wij zoeken een gedreven Online Marketeer die Brockmeyer Vacaturemarketing verder op de kaart zet en zijn eigen stempel drukt op deze marketingfunctie
Ben jij toe aan een nieuwe stap en een uitdagende marketing functie? Is het positioneren van een merk helemaal jouw ding? Kom maar op!
Do you want to be responsible for the performance and profitability of the existing products, while introducing new features based on market and client needs?
Als senior productmanager internet kun je strategie formuleren en ontwikkelen, maar ook concepten en meningen toelichten.

Content marketing vacature plaatsen? 

Herkent u dit? U heeft een vacature vacant staan, maar weet niet waar u de juiste kandidaat voor deze specifieke functie gaat vinden? Als de zoektocht intern, via uw netwerk en social media geen resultaat oplevert, is adverteren de volgende stap. En waar kunt u dat beter doen dan midden in de gewenste doelgroep waar de latente kandidaten zich bevinden? Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep. Met meer dan 7500 maandelijkse bezoekers, 11.000 Twittervolgers en een abonneebestand van 10.000+, kunt u uw (content)marketingvacatures in het hart van uw doelgroep plaatsen. Wilt u meer informatie over adverteren van uw vacatures op CMM Vacaturesite? Klik dan snel hier. 


Content Marketing vacature in laten vullen?  

Wilt u uw vacature effectief onder de aandacht brengen van de contentmarketing community en/of wilt u gebruikmaken van onze vakkundige recruiters om uw vacature vervuld te krijgen? Neem dan direct contact met ons op.  Als specialist op het terrein van content, digital en inbound marketing, met een continu groeiend netwerk van professionals, kunnen wij snel en adequaat op iedere vraag inspelen en op elk niveau voorzien. We denken graag met u mee en kunnen voor u de juiste professional vinden voor versterking van uw team of ondersteuning van uw project. Bel: 030-2270497.


About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Cursus Content Marketing Management

    May 17 , 15:00 - June 15 , 21:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 12 , 15:00 - December 14 , 21:00
Ad

UBS: Online Executive Learning

Terugblik MTC Event CMM Academy