Hoe zet je een webinar op?

Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van webinars. Een mooie, efficiënte en professionele manier om in contact te treden met uw doelgroep. Inbound Media kan u hiermee helpen. Wij organiseren regelmatig webinars voor onze klanten en zorgen ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met de inrichting van de webinars, softwarelicenties of zelfs het werven van deelnemers. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op het leveren van de juiste boodschap aan uw klant.

Wilt u een webinar organiseren maar u heeft de tijd of kennis er niet voor, dan helpen wij u hier graag bij. Wij doen dit op basis van een heldere belofte: uw succes bepaalt ons succes. Dit betekent dat wij er alles aan doen om u een zo goed mogelijk webinar te laten verzorgen, en dat onze beloning hier deels van afhankelijk is.

Hoe werkt het?

Er wordt samen met u een datum geprikt waarop u uw webinar wilt verzorgen. Afhankelijk van uw voorkeur om wel/ niet zelf voor promotie te zorgen, richten we het webinar voor u in. U krijgt voorafgaand aan het webinar nadere uitleg over de werkwijze en functionaliteiten van de webinarsoftware, u krijgt een korte training over hoe u het beste kunt interacteren met de deelnemers en hoe u uw conversiedoelen zoveel mogelijk kunt behalen. Tijdens het webinar krijgt u online support van ons en na afloop evalueren we direct het resultaat. Het webinar vindt op een locatie plaats waar u zich het prettigst voelt: dit kan thuis, op kantoor of elders zijn zolang er maar een goede internetverbinding is met voldoende uploadsnelheid. Het webinar zal ook worden opgenomen waardoor u het op een later moment nog eens kunt gebruiken, op uw website kunt zetten of eventueel na kunt sturen aan geïnteresseerden.

 


Banner-Wide-Email

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS Meest recente vacatures

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 11 , 15:00 - December 13 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 11 , 15:00 - December 13 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 15 , 15:00 - December 6 , 21:00
Ad
Ad

Terugblik MTC Event CMM Academy

Ad