Algemeen, Content Marketing, Content Strategie, Downloads, Inbound Marketing, Online Marketing

Gratis white paper over contentstrategie: ‘make content work’

2

Contentstrategie is een modewoord. Over twee of drie jaar heeft niemand het er meer over. Ach, dat zou best kunnen. Maar contentstrategie is een antwoord op iets wat zeker niet zal verdwijnen: de digitalisering van communicatie en marketing. Die vraagt om een andere benadering: vanuit content en niet vanuit kanalen.

Ad
Dit e-boekje gaat dieper in op het belang van contentstrategie, op draagvlak voor contentstrategie en op de toegevoegde waarde van content en contentmarketing. Het is een inleiding in dit boeiende vak, maar geeft ook tips en tricks om vandaag al mee aan de slag te gaan. Is het een uitdaging om content succesvol in te zetten voor je organisatie en (toekomstige) klanten? Ik wens je daarbij veel plezier.

Met gepaste trots presenteren wij het e-book ‘Contentstrategie – make content work’. In dit boek vertelt Jeroen Blokhuis je over het belang van contentstrategie, het creëren van draagvlak voor contentstrategie en over de toegevoegde waarde van content en contentmarketing. Het geeft je een inleiding in dit boeiende vak, maar ook tips en tricks om vandaag al mee aan de slag te gaan. Met bijdragen van Anna Borsboom en Etienne Donicie.

Download nu gratis

We bieden je helemaal gratis een digitale versie van dit mooie boekje aan. We vragen je alleen even je naam en e-mailadres achter te laten. We zullen deze gegevens niet gebruiken om je te spammen. We wensen je veel leesplezier en profijt van ‘Contentstrategie – make content work’!

Download hieronder direct het white paper content strategie

About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

2 Comments

 1. josje botman 16 October 2014 at 13:00 - Reply

  Ben zeer geïnteresseerd in contentstrategieën.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
 3. Cursus Content Marketing Management

  November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy