Algemeen, Commercieel, Content Marketing, Content Strategie, Marketing Automation, Online Leadgeneratie

Volg gratis een cursus Contentmarketing via het UWV Scholingsvoucher (twv €2.500,-)

0

Het UWV biedt tijdelijk een aantrekkelijke subsidieregeling voor opleidingen en cursussen. U kunt ter waarde van € 2.500,- zogenoemde scholingsvouchers aanvragen die kunnen worden gebruikt om opleidingen (o.a. bij UBS Business School) te bekostigen. Het mooie hieraan is verder dat vrijwel iedereen er voor in aanmerking komt; werkzoekend of werkzaam! Het aantal beschikbare vouchers is echter wel beperkt: dus als u aan de slag wilt, doe het dan wel nu. 

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding of training waarmee je je kunt laten opleiden in de richting van een kansberoep. Je kunt deze voucher aanvragen bij het UWV. Er zijn twee soorten scholingsvouchers:

 • Scholingsvoucher voor werkzoekenden. De subsidie bedraagt max. €2.500. Aan te vragen tot 31 december 2017.
 • Scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plussers. De subsidie bedraagt maximaal €1.000. Aan te vragen tot 1 oktober 2016. Werkloze 50-plussers kunnen zelfs in aanmerking komen voor beide vouchers.

Hoe vind ik de juiste opleiding?

Om je op weg te helpen hebben we een aantal trainingen op ons platform gematcht met de kansberoepen van het UWV. Hieronder zie je de populairste kansberoepen per sector. Als je op een van deze beroepen klikt, kom je bij geschikte opleidingen die je kunt volgen voor het kansberoep van jouw keuze. Voor de opleiding contentstrategie & inboud marketing/ online content marketing en contentmarketing management zijn vorig jaar reeds velen cursisten ingestroomd met een UWV Voucher. Deze zijn allen akkoord bevonden.

Keuzehulp

Staat het kansberoep dat jij zoekt er links niet tussen, of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs, zij helpen je bij het zoeken naar de voor jou beste opleiding. Bel ons op 030-2270497 of e-mail naar [email protected]

Hoe vraag ik de subsidie aan?

Voor het aanvragen van de subsidie doorloop je de volgende stappen:

 • Plaats je cv op werk.nl
 • Kies een opleiding uit, eventueel met behulp van een leeradviseur
 • Vul het eerste deel formulier ‘scholingsvoucher aanvragen’ in. Het formulier vind je hier
 • Laat het tweede deel van de scholingsvoucher invullen, eventueel door een leeradvisuer
 • Stuur alle aangevraagde informatie naar het UWV
 • Je krijgt uiterlijk binnen 8 weken bericht van het UWV of je in aanmerking komt
 • Boek je opleiding en begin met leren!

Om in aanmerking te komen voor een scholingsvoucher te krijgen moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Voor de opleiding contentstrategie & inboud marketing/ online content marketing en contentmarketing management zijn vorig jaar reeds velen cursisten ingestroomd met een UWV Voucher. Deze zijn allen akkoord bevonden.

Nog vragen?

Bel ons op 030-2270497 of e-mail naar [email protected] of stel hier je vraag direct.

About the author / 

Utrecht Business School
Utrecht Business School

UBS / Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze studenten op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen wij op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, strategie, hrm en management & leadership. We ondersteunen studenten gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels educatie en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Meer informatie over Utrecht Business School vindt u hier.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  May 17 , 15:00 - June 21 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  May 17 , 15:00 - June 21 , 21:00
Ad
Ad

Terugblik MTC Event CMM Academy

Ad