Utrecht Business School verzorgt met enige regelmaat trainingen, cursussen, webinars en workshops over contentmarketing,  inbound media en content strategie. De cursussen worden zowel aangeboden op basis van open inschrijving als op basis van incompany. Hieronder vindt u de eerstvolgende cursussen en trainingen.


Trainingen (1 dag): Utrecht Business School biedt een aantal toptrainingen aan op het gebied van contentmarketing. In 1 dag wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van ofwel contentstrategie ofwel contentproductie. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hieronder. Lees meer.


Cursussen (3 dagen): Utrecht Business School biedt een drietal cursussen aan op het gebied van contentmarketing. In 3 dagen wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van contentstrategie contentmarketing en/of contentproductie. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hieronder. Lees meer.


Heeft u interesse om een van bovenstaande trainingen/ cursussen als incompany bij u op kantoor te organiseren? Neem dan direct contact op met Utrecht Business School. Dit kan via email: contact@ubsbusiness.nl of telefoon: 030-2270497. U krijgt van ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, binnen 24 uur in uw mailbox.


Banner-Wide-Email

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy