Utrecht Business School biedt een drietal cursussen aan op het gebied van contentmarketing. In 3 dagen wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van contentstrategie contentmarketing en/of contentproductie. Alle cursussen worden aangeboden op basis van open inschrijving en op incompanybasis. Een opsomming van de cursussen, vindt u hieronder.


Content Strategie & Content Marketing (3 dagen): Traditionele marketing- en verkoopmethoden werken steeds minder goed. Vindbaarheid op internet wordt zodoende steeds belangrijker voor veel bedrijven en contentmarketing kan u hierbij helpen. De opleiding Contentstrategie en Contentmarketing gaat in op thema’s als: hoe ontwikkel ik een goede contentstrategie,  hoe kom ik tot een juiste themaselectie en mediamix? hoe breng ik de contentstrategie in lijn met de bedrijfsstrategie? En hoe geef ik uitvoering aan de contentstrategie? Lees meer of vraag direct brochure aan.


Online Marketing & Content Management (3 dagen): Om uw contentstrategie goed uit de verf te laten komen, heeft u een scala aan online marketingtools tot uw beschikking. Welke tools het meest effectief voor u zijn en hoe deze het beste kunt inpassen in uw marketingstrategie, leert u tijdens deze 3 daagse cursus Online Marketing & Content Management. Tijdens de cursus krijgt u in vogelvlucht nieuwe praktische kennis over online marketing, social media en contentmanagement. Lees meer of vraag direct brochure aan.


Contentcreatie & Contentproductie (3 dagen): CMM heeft een integrale driedaagse opleiding voor u ontwikkeld op het gebied van contentcreatie en -productie. Tijdens deze cursus krijgt u in vogelvlucht nieuwe kennis over de praktische invulling van uw contentbeleid. U doet vaardigheden op op het gebied van content management, crm, copywriting, fotografie, editing en webdesign. Lees meer of vraag direct brochure aan.


Heeft u interesse om een van bovenstaande trainingen/ cursussen als incompany bij u op kantoor te organiseren? Neem dan direct contact op met Utrecht Business School. Dit kan via email: contact@ubsbusiness.nl of telefoon: 030-2270497. U krijgt van ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, binnen 24 uur in uw mailbox.


Banner-Wide-Email

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy