Contentcreatie en Contentproductie (3 dagen)

CMM heeft een integrale driedaagse cursus voor u ontwikkeld op het gebied van contentcreatie en -productie. Tijdens deze cursus krijgt u in vogelvlucht nieuwe kennis over de praktische invulling van uw contentbeleid. U doet vaardigheden op op het gebied van content management, crm, copywriting, fotografie, editing en webdesign.

Programma

Dag 1: Creatie Webcontent

Tijdens deze dag leert hoe u uw contentstrategie kunt vormgeven door zelf de vaardigheden op te doen die nodig zijn voor het creëren van relevante content. U leert o.a. hoe u aantrekkelijk kunt schrijven voor het web, hoe u nieuwsbrieven kunt vormgeven en samenstellen, hoe u een webredactie kunt opzetten en voeren, hoe u kwalitatief goede fotos en video’s kunt maken, bewerken en kunt inpassen in uw contentstrategie.

Dag 2: Content Management & CRM

Tijdens deze webinar-dag leert u alle ins en outs van de systemen waar u mee wilt gaan werken of diepgaandere kennis van nodig heeft. Afhankelijk van uw voorkeur, worden bepaalde functionaliteiten van onderstaande programma’s behandeld. Verder worden alle voor- en nadelen besproken en vindt uitleg plaats over allerhande integratie- en implementatieissues. De volgende programma’s komen aan bod: CMS, Joomla, Magento, WordPress, CRM Dynamics, Salesforce, SugarCRM en SAP.

Dag 3: Webdesign & Grafische Vormgeving

Tijdens deze laatste cursusdag leert u alle ins en outs van de programma’s waar u mee wilt gaan werken of diepgaandere kennis van nodig heeft. Afhankelijk van uw voorkeur, worden bepaalde functionaliteiten van onderstaande programma’s behandeld. Verder worden alle voor- en nadelen besproken en vindt uitleg plaats over allerhande integratie- en implementatieissues. De volgende programma’s komen aan bod: Dreamweaver, WordPress, Photoshop, HTML & CSS, Illustrator, InDesign, Adobe Lightroom, Microstation, Joomla, Magento,TYPO3, Drupal.

Deelnemers

De cursus is bedoeld voor studenten die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van contentcreatie en contentproductie. De cursus is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze studenten een marketingachtergrond, minimaal vier jaar relevante werkervaring en een HBO- of WO-diploma (of niveau). In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Docenten

De docenten die de cursus voor u verzorgen, hebben hun sporen ruimschoots in de praktijk verdiend. Tot slot hebben zij uiteraard ervaring op het gebied van webredactie, content management, programmeerskills en webdesignvaardigheden. Deze mix van eigenschappen maakt de cursus voor u gegarandeerd van onschatbare waarde.

Investering

Uw investering voor deze cursus bedraagt EUR 1.750,- (ex BTW). In dit bedrag zijn inbegrepen: colleges, catering en literatuur. U verlaat de cursus met nieuwe kennis en inzichten over contentcreatie en contentproductie en met waardevolle contacten.

Data

De cursus gaat binnenkort weer van start in Utrecht. De colleges duren van 14.30 uur tot 17.30 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur. (informeert u naar de eerstvolgende startdatum via 030-2270497).

Cursuslocatie

De locatie waar de colleges plaatsvinden is Utrecht.

Inschrijven

Als u wilt deelnemen aan deze cursus, kunt u zich hier aanmelden.

Als incompany boeken?

Wilt u deze cursus als incompany boeken? Dat kan. Neem direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.


Ook interessant

Training Contentstrategie & Content Marketing

Cursus Contentstrategie & Content Marketing

Training Content Marketing & Online Marketing

Marketing The Content Event

Cursus Contentcreatie & Contentproductie

Cursus Online Marketing & Content Management


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy