Utrecht Business School biedt een aantal toptrainingen aan op het gebied van contentmarketing. In 1 dag wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van ofwel contentstrategie ofwel contentproductie. Alle trainingen worden aangeboden op basis van open inschrijving en op incompanybasis. Een opsomming van de trainingen, vindt u hieronder.


Content Strategie & Content Marketing (1 dag): Contentmarketing is hot. Dit komt omdat je hiermee beter en sneller je marketingdoelstellingen kunt bereiken. Maar hoe kom je nu tot een goede contentstrategie? Hoe kom je aan kwalitatief goede engaging content? En hoe breng je deze content op een relevante manier onder de aandacht van uw doelgroep? Schrijf je in voor deze toptraining en leer in 1 dag hoe je kunt komen tot een succesvolle contentmarketingstrategie. Lees meer of vraag direct brochure aan.


Community Management & Online Leadgeneratie (1 dag): U wilt aan de slag met contentmarketing en heeft hiervoor uw strategie grotendeels klaar. De volgende fase is om te komen tot een goede uitvoering. Hoe haalt u het maximale uit uw contentstrategie? Hoe kunt u uw potentiele klanten boeien en binden? Hoe kunt u een community creëren waar men graag bij wil horen en van waaruit u een stuk leadgeneratie kunt opzetten? Schrijf je in voor deze toptraining en leer in 1 dag hoe je het meest kunt halen uit contentmarketing en de online mogelijkheden. Lees meer of vraag direct brochure aan.


Training Online Content Marketing & Zoekmachine Marketing (1 dagdeel): Contentmarketing is voor veel SEO-specialisten een belangrijk middel om links te verkrijgen en beter vindbaar te worden. Door het volgen van een stappenplan kan een optimaal resultaat worden behaald. Voor SEO kunnen met behulp van contentmarketing relevante, kwalitatieve links worden verkregen. Om dit te bereiken is een andere benadering nodig dan wanneer de nadruk ligt op het verkrijgen van social shares of verkeer. Schrijf je in voor deze toptraining en leer in 1 dag hoe je het meest kunt halen uit contentmarketing en de online mogelijkheden.. Lees meer of vraag direct brochure aan.


Heeft u interesse om een van bovenstaande trainingen/ cursussen als incompany bij u op kantoor te organiseren? Neem dan direct contact op met Utrecht Business School. Dit kan via email: contact@ubsbusines.nl of telefoon: 030-2270497. U krijgt van ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, binnen 24 uur in uw mailbox. 


Banner-Wide-Email

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy