Algemeen, Commercieel, Content Strategie, Vacatures

Bekijk de laatste vacatures op het gebied van content marketing

0

Bent u op zoek naar een vacature op het gebied van contentstrategie, contentmarketing, online marketing, contentmanagement, webredactie, SEO of SEA of Inbound Marketing? Kijk dan snel verder op de CMM Jobsite naar de laatste contentvacatures. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden? Schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief. Heeft u vacatures die u onder de aandacht wilt brengen van de content community? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden zijn actief op het gebied van vacaturemarketing en recruitment binnen contentmarketing.


Laatste content vacatures

Content Marketing Management

Feed with the latest jobs.


Content marketing vacature plaatsen? 

Herkent u dit? U heeft een vacature vacant staan, maar weet niet waar u de juiste kandidaat voor deze specifieke functie gaat vinden? Als de zoektocht intern, via uw netwerk en social media geen resultaat oplevert, is adverteren de volgende stap. En waar kunt u dat beter doen dan midden in de gewenste doelgroep waar de latente kandidaten zich bevinden? Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep. Met meer dan 7500 maandelijkse bezoekers, 11.000 Twittervolgers en een abonneebestand van 10.000+, kunt u uw (content)marketingvacatures in het hart van uw doelgroep plaatsen. Wilt u meer informatie over adverteren van uw vacatures op CMM Vacaturesite? Klik dan snel hier. 


Content Marketing vacature in laten vullen?  

Wilt u uw vacature effectief onder de aandacht brengen van de contentmarketing community en/of wilt u gebruikmaken van onze vakkundige recruiters om uw vacature vervuld te krijgen? Neem dan direct contact met ons op.  Als specialist op het terrein van content, digital en inbound marketing, met een continu groeiend netwerk van professionals, kunnen wij snel en adequaat op iedere vraag inspelen en op elk niveau voorzien. We denken graag met u mee en kunnen voor u de juiste professional vinden voor versterking van uw team of ondersteuning van uw project. Bel: 030-2270497.


About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    June 24 , 15:00 - June 26 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    June 24 , 15:00 - September 3 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    June 26 , 15:00 - July 3 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy