Algemeen, Big data, Commercieel, Content Curatie, Content Management, Content Marketing, Content Strategie

Betaalbaar studeren voor iedereen: Claim nu uw studievergoeding ! (adv)

0

content_element “>

Onvoldoende opleidingsbudget beschikbaar en/ of genoodzaakt om uw gewenste opleiding zelf te bekostigen? Geen nood: claim een extra studievergoeding via CashCollective ! Door scherp in te kopen bij (erkende) opleiders en de uitonderhandelde korting weer als ‘vergoeding’ aan u terug te geven, zijn we in staat om uw totale budget aanzienlijk te verruimen. De studievergoeding bedraagt ongeveer 15% van de cursusprijs (500 euro*) en is bedoeld als compensatie voor bijvoorbeeld vakliteratuur, eventuele examens, studiegerelateerde reiskosten en/of een laptop om e-learnings te kunnen volgen. Op deze manier wordt studeren weer een stuk bereikbaarder voor iedereen !

BETAALBAAR STUDEREN VOOR IEDEREEN: CLAIM NU UW STUDIEVERGOEDING !

U kunt bij CashCollective kiezen uit twee varianten studievergoedingen. Bij de eerste variant ontvangt u een studievergoeding bij een geboekte cursus. U dient dan een cursus te kiezen en te boeken via het aangesloten bookingsportal. Via een persoonlijke code (welke u invoert bij de boeking) wordt vervolgens de bijbehorende studievergoeding aan u overgemaakt. Bij de tweede variant ontvangt u uw studievergoeding door als ‘Referral’ (promotor) op te treden. Per aangedragen cursist ontvangt u een extra vergoeding. U dient zich dan eerst aan te melden als ‘Referral‘.

AANBOD VAN MEER DAN 100 COURANTE CURSUSSEN MET STARTGARANTIE !

Kies uit meer dan 100 cursussen van gerenommeerde en erkende praktijkopleiders. Alle aanbieders bieden praktijkgerichte cursussen aan – met startgarantie – die te allen tijden passen bij uw werksituatie. Alle cursussen kunnen op meerdere locaties in heel Nederland gevolgd worden.

DEELNEMERS VAN MEER DAN 150 BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

 

About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Post HBO Contentstrategie

    January 16 , 15:00 - March 19 , 21:00
  2. Brand Management Kennis(makings)tour naar Achmea, FC Utrecht en ING

    January 24 , 09:00 - 17:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    February 13 , 15:00 - March 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy