Adverteren

Adverteren op CMM is bijzonder effectief. Waarom? Omdat u als aanbieder van content marketing services of aanverwante diensten in het hart van uw doelgroep bent. Dagelijks zien duizenden lezers via allerhande online en social channels onze artikelen wat u de mogelijkheid geeft om hier uw boodschap onder de aandacht te brengen.


Welke mogelijkheden zijn er?

Bannering.

U kunt een bannercampagne doen door te adverteren in en rondom de blogartikelen. U kunt tevens meegaan in de nieuwsbrief en onze social channels. Tarieven en bereikgegevens kunt u uiteraard verkrijgen van ons.

Advertorials.

U kunt advertorials plaatsen in de berichtenstroom op de blog en social channels. Dit zorgt voor een hogere awareness.

Webinars.

Mocht u een webinar willen organiseren maar u weet niet hoe of u heeft de tijd/ kennis er niet voor dan kunnen wij dit prima uit handen nemen. Wij kunnen een online wervingscampagne voor u opzetten en voeren, waarbij u slechts betaalt voor het aantal leads dat wij voor u werven. Wij hebben ruime ervaring met online campagnewerving voor online trainingen en webinars. Wij leveren u een van te voren afgesproken aantal leads en de software waarmee u het webinar kunt verzorgen, gewoon vanuit huis of uw kantoor.

Whitepaper campagnes.

Heeft u een kennisdocument wat u graag via CMM onder de aandacht wilt brengen van uw doelgroep? Dat kan. Wij bieden het document als download aan, eventueel ondersteund door crossmediale inzet, waarbij u – ter opvolging – de gegevens ontvangt van degenen die uw kennisdocument hebben gedownload.


Contact?

Wilt u adverteren of een online campagne doen op CMM? Contact ons via onderstaande opties.

 • E-mail: redactie@contentmarketingmanagement.nl
 • Telefoon: 030-2270497

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
 3. Cursus Content Marketing Management

  November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy