U wilt u white papers, artikelen, pdf’s, webinars of andere kennisdocumenten graag delen met marketingprofessionals? U bent een fanatiek schrijver, auteur of blogger op het gebied van contentmarketing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via CMM kunt u uw kennisdocumenten op een effectieve manier delen en verder onder de aandacht brengen van uw doelgroep. Heeft u hier interesse in? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

 • E-mail: social@contentmarketingmanagement.nl
 • Telefoon: 030-2270497
 • Of stuur uw bericht in via dit invoerveld.

 

2 Comments

 1. Nicole van Roekel 28 September 2015 at 10:12 - Reply

  Goedemorgen,

  Via onze CEO ben ik op de website van contentmarketingmanagement terecht gekomen. Ik heb een aantal blogs gelezen en ben verrast door de kwalitatieve content die jullie delen via jullie blog.

  Ik ben werkzaam als Inbound Marketing Consultant bij One4Marketing en daarnaast ruim vier jaar actief als blogger. Bij One4Marketing ben ik verantwoordelijk voor onze eigen content en de content van onze klant. Ik word gelukkig van goede content en ben altijd op zoek naar de laatste nieuwtjes op het gebied van inbound marketing, social media, contentmarketing en SEO.

  Afgelopen maand hebben we geëxperimenteerd met gastbloggers op onze eigen blog (http://www.one4marketing.nl/blog) en het lijkt me erg interessant om nu eens te kijken wat gastbloggen op andere platformen oplevert. Ik zou graag mijn kennis over inbound marketing en content delen door middel van een blog op het platform van CMM.

  Op onze blog zijn diverse blogs te lezen die ik heb geschreven: http://www.one4marketing.nl/blog/author/nicole-van-roekel. Graag hoor ik of ik in aanmerking kom om content te delen op CMM.

  Vriendelijke groet,
  Nicole van Roekel

  • CMM Content Marketing
   CMM Content Marketing 28 September 2015 at 17:58 - Reply

   Beste Nicole, leuk, bedankt. Je linkje linkt overigens door naar een empty space. Ik heb op jullie site wel al andere blogs van je gelezen. Op zich prima, wellicht kunnen we nog even contacten over onze wensen en wat je kunt bieden.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
 3. Cursus Content Marketing Management

  November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy