Algemeen, Downloads

Download White Paper: 9 concrete stappen voor een succesvol webinar

0

Steeds meer bedrijven raken overtuigd van de kracht van webinars. Een webinar kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo worden veel webinars georganiseerd vanuit marketingperspectief. ook voor trainingsdoeleinden en het creëren van e-learning is de webinar een uitermate geschikt medium. De interactiviteit van webinars draagt ertoe bij dat webinars door deelnemers als zeer positief worden ervaren. 

De organisatie van een webinar is geen 5 minuten klus. Een aantal zaken zullen geregeld en gepland moeten worden voordat het webinar daadwerkelijk tot stand is gekomen. Dit document is een uiteenzetting van alle stappen die doorlopen moeten worden bij e organisatie van een webinar.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER

About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy