Algemeen, Downloads

Download White Paper: De 17 Rollen in het Content Marketing Team

0

Als grootste uitdagingen binnen content marketing worden in onderzoeken steevast de productie van voldoende en aansprekende content genoemd. Daarbij komt dat de beste content in de hoofden van verschillende medewerkers zit, en niet iedereen zit te springen om blogs te schrijven, mee te doen aan webinars en actief te zijn in social media. Het faciliteren van de organisatie is daarom van groot belang. En wanneer toch wordt besloten om content creatie uit te besteden, moet de boodschap en tone-of-voice goed worden geborgd.

Productie van content en het managen van een content marketing proces vragen om nieuwe competenties van de organisatie. Het content marketing proces heeft grote parallellen met het uitgeefbedrijf, maar de meeste organisaties zijn (nog) geen uitgevers. De verschillende competenties zitten verborgen in “silo’s”. Zo zijn er verschillende mensen en afdelingen verantwoordelijk voor bijvoorbeeld: SEO, PR, Social Media, Product Marketing en het Customer Magazine. Deze whitepaper gaat dieper in op rollen en functies binnen content marketing, het vormen van multi disciplinaire teams en het outsourcingsvraagstuk.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER

About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy