Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brand Management Kennis(makings)tour naar Achmea, FC Utrecht en ING

January 24 , 09:00 - 17:00

€95,

Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en uiteraard veel van elkaar geleerd. Tijdens de tours heerst er een open sfeer welke doorgaans zorgt voor goede discussies, creativiteit, inspiratie en uiteindelijk een optimaal leerresultaat. Een kennistour geeft meerwaarde door ‘echte’ ervaringen, first hand stories van best-in-class-bedrijven en actieve participatie. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat u na afloop ervan het beste uit uw eigen merkstrategie kunt halen.

Onderwerpen

Tijdens de ‘Brand Management Kennistour’ doet u praktische kennis en kunde op over merkstrategie, positioneren, internal branding en implementatie management. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Denk bijvoorbeeld aan het succesvol implementeren van nieuwe positionering of het veranderen van de merkstrategie en/ of het verankeren van de merkbelofte in de organisatie. Omdat een deel van de ”succes stories” doorgaans zit in het DNA van de organisatie, bezoeken we de bedrijven persoonlijk. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u zodoende beter ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er vervolgens uw voordeel mee kunt doen.

Voor wie is deze kennistour ?

De Brand Management Kennistour is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie en brand management. De kennistour is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

MEER WETEN? KLIK HIER VOOR HET DAGPROGRAMMA.

Details

Date:
January 24
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
€95,
Event Categories:
, , ,
Website:
https://www.ubsplus.nl/training/brand-management-kennistour