Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leer een Powerful Contentmarketingplan Schrijven (Masterclass)

2 November 2017

€495

U heeft een mooie uitdaging te pakken bij uw organisatie. U mag een contentstrategie doorvoeren, een contentmarketing-implementatie bege- leiden of een inbound marketingproject uitvoeren. Voor veel contentprojecten is het echter wel zaak dat u hiervoor een gedegen analyse en/of goed projectplan kunt opstellen. Wilt u weten hoe u een scherp en doordacht contentmarketingplan kunt schrijven maar heeft u geen tijd of behoefte om hiervoor een lange opleiding te volgen? Dan is deze compacte Masterclass: ‘Leer een Powerful Contentmarketingplan Schrijven’ de juiste keuze.

Onderwerpen

– U leert om van de marketingstrategie te komen tot een inboundmarketingplan
– U leert hoe u een gefundeerd contentmarketingplan opstelt voor uw business.
– U leert hoe u uw theoretische managementkennis aan de praktijk kunt koppelen
– U leert hoe u uw strategisch contentmarketingplan kunt vertalen naar de praktijk
– U leert hoe u een gedegen analyse kunt opzetten en uitvoeren
– U wordt bij het schrijven van uw plan begeleidt op de ‘SMART-principes’
– U leert een  realistische planning, begroting en targets op te stellen
– U leert hoe u uw contentplan na invoering kunt monitoren, meten en bijsturen.
– U leert hoe u intern draagvlak kunt verkrijgen voor uw plan van aanpak
– U leert hoe u uw plan bondig kunt vormgeven in een overzichtelijk ‘powerplan’
– Na afloop van de Masterclass kunt u direct met uw plan in de praktijk aan de slag

Resultaat

De Masterclass ‘Leer een Powerful Contentmarketingplan Schrijven’ verschaft u de kennis én de vaardigheden om managementvraagstukken om te zetten in het juiste concrete en operationele contentmarketingbeleid. U leert hoe u een goed en krachtig inboundmarketingplan opstelt, en hoe dat plan concreet kan worden uitgevoerd binnen uw organisatie. U leert hoe u een realistische planning, begroting en targets kunt opstellen in een krachtig document wat een hoge kans van slagen heeft. Na afloop van de Masterclass bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het contentmarketingplan en een effectief implementatieproces door te voeren. Na afloop van de Masterclass kunt u direct met uw eigen plan van aanpak aan de slag.

Inhoud

College 1: Elementen van een goed contentmarketingplan (middag)

Tijdens het middagcollege leert u hoe u de juiste fundamenten in uw contentmarketingplan kunt inbrengen om tot een succesvolle projectaanpak voor uw organisatie te komen. U krijgt nieuwe kennis en inzicht over de vertaalslag van strategie naar praktijk. U wordt bijgespijkerd over het belang en de uitvoering van goede analyses, over het opnemen van zogenoemde SMART-factoren en over het operationaliseren van uw strategie in een realistische planning, budgettering en doelen. U leert tot slot hoe u uw beleid kracht kunt bijzetten door goede argumentatie en heldere uiteenzetting van uw gemaakte keuzes.

College 2: Onder begeleiding aan de slag (avond)

Tijdens het avondcollege gaat u zelf aan de slag met uw plan. U leert aan de hand van cases, opdrachten en voorbeeldplannen hoe u uw contentmarketingplan kunt structureren en de juiste fundamenten kunt leggen. U krijgt nader inzicht in de prioritering, operationalisering en concretisering van uw aanpak. Onder begeleiding van een ervaren docent en samen met uw groepsgenoten komt u tot een contentmarketingplan waar u na afloop direct mee aan de slag kunt in de praktijk.

Voor wie?

De Masterclass ‘Leer een Powerful Contentmarketingplan Schrijven’ is bedoeld voor professionals die de behoefte hebben om een goed en gedegen contentmarketingplan te kunnen schrijven. De Masterclass is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Opleider: Utrecht Business School

Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, strategie, hrm en management & leadership. We ondersteunen professionals gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels educatie en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring.

MEER INFORMATIE OVER DEZE UNIEKE MASTERCLASS? KLIK HIER

direct-aanmelden-button

 

 

Organizer

Utrecht Business School
Phone:
06-23173384
Website:
www.ubsbusiness.nl

Venue

Hogeschool Utrecht
Koningsbergerstraat 9
Utrecht,Utrecht3531 AJNederland
+ Google Map
Phone:
06-23173384
Website:
http://contentmarketingmanagement.nl/academy/masterclassreeks/masterclass-1-drivers-van-effectieve-content-marketing-vr-12-sept/