Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Branded Content Strategie (Free)

13 January 2017 , 15:00 - 16:00

Free

UBS Utrecht Business SchoolUBS Business School biedt diverse strategische managementopleidingen aan op verschillende niveaus. Door middel van proefcolleges helpen we onze studenten met het maken van de juiste keuzes. Tijdens het proefcollege krijgt u uitleg en advies over de verschillende typen opleidingen, maakt u kennis met onze docenten en volgt u ter kennismaking direct een deel van een regulier college.

De volgende opleidingen komen aan bod tijdens het proefcollege:

– Branded Content Strategie (Post HBO & Cursus)
– Contentstrategie & Inbound Marketing (cursus)

Inhoud

Tijdens het proefcollege wordt er ingegaan op de belangrijkste verschillende tussen de opleidingen. Er wordt een overzicht gegeven van de opzet en inhoud per opleiding. Er wordt stilgestaan bij de verschillen tussen de niveaus (cursus, post hbo, executive master) en er wordt uitgelegd wat het eindresultaat is van elke opleiding en wat dit concreet voor u betekent in de praktijk. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens het proefcollege.

Resultaat

Na het volgen van het proefcollege heeft u meer inzicht in de verschillen tussen de diverse opleidingen en kunt u een gefundeerde keuze maken voor de opleiding die het beste bij u past. Onze docenten helpen u hiermee tijdens en na het proefcollege.

Wie

Het proefcollege is bedoeld voor professionals die een volgende stap in hun carrière willen zetten op het gebied van strategisch management Om onze opleidingen succesvol te kunnen doorlopen, dient u meer dan drie jaar werkervaring te hebben en uw werk- en denkniveau HBO+ te zijn.

Docenten

Het proefcollege wordt verzorgd door een kerndocent van UBS Business School ondersteund door de programmamanager van desbetreffende opleidingen. De kerndocent die het proefcollege verzorgd, is tevens de docent die u tijdens uw opleiding zal begeleiden, ondersteunen en beoordelen.

direct-aanmelden-button

 

Organizer

Utrecht Business School
Phone:
06-23173384
Website:
www.ubsbusiness.nl

Venue

Webinar
webinar
webinar,nvtnvtNederland
Phone:
06-23173384
Website:
http://www.ubsbusiness.nl/cursus/strategische-management-opleidingen-proefcollege/#tab-data