Algemeen, Downloads

Gratis White Paper: Communicatiemix voor B2B Content Marketing

0

Kwalitatief hoofwaardige content die op een fantastische wijze aansluit op de buyer journey van potentiële klanten is waardeloos wanneer deze onzichtbaar blijft voor de DMU. Om content effectief over te brengen naar de doelgroep moet daarom goed worden nagedacht over de communicatie. Daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep vele maken belangrijker dan de bereikte exposure. Juist degenen die zich in de ideevormingsfase en oriëntatiefase bevinden van de producten en diensten moeten worden geraakt door de communicatie. De mediamogelijkheden om content te distribueren wordt tegenwoordig veelal ingedeeld naar Owned, Earned & Paid Media.

Owned Media “Owned” media zijn de kanalen waarover zelf de regie wordt gevoerd. Bij eigen kanalen kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de eigen website of eigen nieuwsbrief. Maar ook de eigen social media accounts vallen onder Owned Media. Als “eigenaar” van een social media account kan immers zelfstandig worden bepaald welke boodschappen en content gecommuniceerd worden en op welke wijze gereageerd kan worden. De eigen mediakanalen hebben dan ook een sterke relatie met de content zelf. Het grote voordeel van de eigen kanalen is uiteraard de volledige controle over de inhoud en functionaliteit.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER.

About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy