Algemeen, Downloads

White Papers: Contentmarketing in het Onderwijs !

0

Contentmarketing in het onderwijs

Contentmarketing in het onderwijs werkt net even anders dan in andere sectoren. Deadlines, vaste startmomenten, groepen en aanmeldvolumes zijn zomaar wat kenmerken die het marketingspel ”anders” maken dan in sectoren waarin dit niet speelt. Ieder jaar is het weer spannend hoeveel nieuwe cursisten zich aanmelden. Een goede (content) marketingstrategie is dan ook onmisbaar voor scholen en opleiders. Met de vaak ruimschoots aanwezige kennis en content binnen het onderwijs liggen er in elk geval voldoende mogelijkheden om met content het verschil te maken. Aan de slag!


Gratis Whitepaper: Content Marketing in het Onderwijs. De juiste content dankzij taakkaarten

whitepaperLaten we maar meteen met de deur in huis vallen. Effectieve contentmarketing is gebaat bij een goede structuur voor je aanpak en content. Structuur helpt je om keuzes te maken. En waarschijnlijk kun je wel wat hulp gebruiken. Welke content, in welke vorm, voor wie en met welk doel? Het maken van zulke keuzes is moeilijk, juist omdat contentmarketing relatief moeilijk meetbaar is, en vaak een lange termijnsinspanning betreft. Download het whitepaper hier


Gratis Whitepaper: 10 Digital Marketing Inzichten voor Opleiders

whitepaper

De meeste opleiders richten zich op mensen die een specifieke opleiding zoeken. Dit is een relatief kleine doelgroep. Bovendien richten al jouw concurrenten zich ook voornamelijk op deze doelgroep. Hierdoor wordt marketing duur en inefficiënt. Een veel grotere groep mensen is geïnteresseerd in het ónderwerp van de opleiding. Download het whitepaper.


Gratis Whitepaper: Content Mapping in het Onderwijs; de basis van een succesvolle contentstrategie

whitepaper

Steeds meer marketeers in onderwijsland zetten content in hun marketing-strategie. Niet verwonderlijk. Het kiezen van een opleiding is bij uitstek een ‘kennisgedreven aankoopbeslissing’.  Content marketing werkt het beste voor zulke aankoopbeslissingen, die zich laten kenmerken door het feit dat de klant een relatief lange koopcyclus doorloopt. Download het whitepaper hier.


Gratis Whitepaper:  Hoe Bloggen Inzetten om Nieuwe Studenten te Trekken?

whitepaper

As an education professional, you’ve heard about the benefits of having a blog. You may have explored creating one for your school, college, or university. Or your institution may have fallen into the trap of having a blog for every department, team, and program, only to have them gradually slide into disuse, and now you’re tasked with reviving the blogging program. Download het whitepaper hier.


Inspiration Platform: Contentmarketing in het Onderwijs

whitepaper

Op het inspiratieplatform van Inbound Media vind u talloze whitepapers, videos, e-books en andere relevante informatie over contentstrategie en inboundmarketing in het onderwijs. De content is speciaal geschreven en bij elkaar gebracht voor marketingprofessionals die actief zijn in de educatieve sector. Doe er uw voordeel mee en be inspired! U vind het platform via deze link.


About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy