Algemeen, Content Marketing, Content Strategie, Downloads

Gratis Whitepaper: Content Marketing in het Onderwijs.

0

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Effectieve contentmarketing is gebaat bij een goede structuur voor je aanpak en content. Structuur helpt je om keuzes te maken. En waarschijnlijk kun je wel wat hulp gebruiken. Welke content, in welke vorm, voor wie en met welk doel? Het maken van zulke keuzes is moeilijk, juist omdat contentmarketing relatief moeilijk meetbaar is, en vaak een lange termijnsinspanning betreft.

Er bestaat ook geen altijd-werkende formule, dus je zult zelf die keuzes moeten gaan maken. Maar hoe? Als je werkt met een logische, heldere structuur dan creëer je houvast voor jezelf. Taakkaarten zijn een belangrijk onderdeel van de structuur in je content marketing. In dit whitepaper leggen we uit wat taakkaarten zijn en hoe je ze inzet, specifiek in een onderwijs-omgeving.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER

About the author / 

Michiel Noij
Michiel Noij

Michiel Noij (1978) werkt als content marketeer bij Inbound Media. Inbound Media is een netwerkbureau op het gebied van contentmarketing en online lead generatie. Wij helpen onze klanten bij de realisatie van hun marketingdoelstellingen door inboundconcepten te creëren die daadwerkelijk effect sorteren. Denk hierbij aan de organisatie van webinars, content curatie, inrichting van social media tot aan de bouw van contentplatformen volledig geïntegreerd met de (online) marketingstrategie. Meer informatie over Inbound Media vindt u hier.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Post HBO Contentstrategie

    June 24 , 15:00 - September 3 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy