Algemeen, Content Curatie, Content Management, Content Marketing, Content Strategie, Online Leadgeneratie, Online Marketing

Incompany- en coachingtrajecten strategisch content management

2

Wilt u persoonlijk (of op afdelingsniveau) aan de slag met strategische onderwerpen zoals contentstrategie, inbound marketing, branded content of leadership? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Utrecht Business School een tweetal diensten ontwikkeld voor deze specifieke leerbehoefte: incompany programma’s en coachingstrajecten. Een incompany traject is al te boeken vanaf 6 personen en kan ofwel op basis van een bestaande opleiding ingezet worden ofwel op maat gemaakt. Coachingstrajecten zijn persoonlijker van aard en bedoeld voor individuen of kleine groepjes van maximaal 3 personen. Tijdens een coachingstraject wordt u begeleid tijdens een verander- of implementatietraject.

Incompany opleiding

Wilt u een maatwerkopleiding op het gebied van strategisch content management bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. U vindt hier een artikel over een recente incompany bij een van onze klanten. Daarnaast volgen financieel adviseurs en internationale merkenbureaus onze opleidingen. Aanvullende referenties en klantcases van incompany programma’s zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie: bel 030-2270497, mail: info@ubsbusiness.nl of download gratis de bijbehorende brochure. 

Uitgebreidere informatie over Strategie-gerelateerde incompanytrajecten, vindt u hier.

Business Coaching

Wilt u liever persoonlijk (of met een klein groepje) begeleid /gecoacht worden tijdens een verandertraject of implementatieproject’? Dat kan. Het begeleidingsproces zit hem met name op het kundig en inhoudelijk schrijven van een plan van aanpak en ondersteuning bij de uitvoering. Een coachingstraject kan op maat samengesteld worden op basis van uw behoefte, variërend van een maandelijks ‘spreekuur’ tot een intensieve wekelijkse begeleiding. Coachingstrajecten worden doorgaans als erg waardevol ervaren door onze studenten. Wilt u eens sparren met onze business coaches over uw vraagstuk? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende ‘sparsessie’ aan met een van de coaches.

Uitgebreidere informatie over Strategie-gerelateerde coachingstrajecten, vindt u hier.

 

About the author / 

Utrecht Business School
Utrecht Business School

UBS / Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze studenten op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen wij op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, strategie, hrm en management & leadership. We ondersteunen studenten gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels educatie en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Meer informatie over Utrecht Business School vindt u hier.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Branded Content Strategie (Cursus)

    October 10 , 15:00 - November 14 , 18:00
  2. Post HBO Contentstrategie

    October 10 , 15:00 - December 12 , 21:00
  3. Cursus Content Marketing Management

    November 14 , 15:00 - December 12 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy

Ad