Algemeen, Inbound Marketing, Online Marketing, Search, Social Media, Storytelling

Kennis opdoen over online marketing en social media? Marketingmed !

0

Wilt u naast het verruimen van uw kennis over contentmarketing ook specifieke kennis opdoen over online marketing en social media? Dat kan vanaf deze week gratis en voor niets via ons nieuw aangekochte zusterportal Marketingmed.nl. Dit portal is geheel gewijd aan alles wat te maken heeft met digitale technieken en methoden om van uw online marketing strategie een succes te maken. 


Welkom bij MarketingMed

marketing-med-logo370x164Marketingmed is een aantal jaar geleden opgericht door Chelsea Bosters en heeft in de jaren erop volgend een enorme vlucht genomen in waardevolle artikelen, gastauteurs en bezoekersaantallen. Aangezien Marketingmed een wat breder onderwerp heeft dan CMM Content Marketing, zagen wij hier een mooie aanvulling in om geïnteresseerden in het digitale marketingvak verder te voorzien van relevante content. Categorieën waar u op Marketingmed over kunt lezen zijn onder andere: Emailmarketing, SEA, SEO, Tech & marketing, WordPress. Op social media gebied zijn er o.a. de volgende categorieën: Facebook, Google+, Instragram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter en You Tube.


Selectie van recente artikelen

Hieronder vind u alvast een voorproefje van het soort artikelen wat u kunt verwachten. We hebben de vier meest recente artikelen voor u opgenomen. Veel plezier alvasrt!


Aanmelden als gastauteur of voor de nieuwsbrief

Graag veriswc-projects-marketingmedwelkomen we u op MarketingMed als bezoeker. Als u wekelijks op de hoogte  wilt worden gehouden van de laatste updates over het vakgebied online marketing en social media. kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig via deze link (of via het invoerveld onder dit artikel). Als u als gastauteur wilt gaan bloggen op MarketingMed, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. We zien uw artikelen in dat geval graag tegemoet, via deze link.  Wil je gewoon een kijkje nemen op MarketingMed, klik dan hier.


About the author / 

Michiel Noij
Michiel Noij

Michiel Noij (1978) werkt als content marketeer bij Inbound Media. Inbound Media is een netwerkbureau op het gebied van contentmarketing en online lead generatie. Wij helpen onze klanten bij de realisatie van hun marketingdoelstellingen door inboundconcepten te creëren die daadwerkelijk effect sorteren. Denk hierbij aan de organisatie van webinars, content curatie, inrichting van social media tot aan de bouw van contentplatformen volledig geïntegreerd met de (online) marketingstrategie. Meer informatie over Inbound Media vindt u hier.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Post HBO Contentstrategie

    June 24 , 15:00 - September 3 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy