Commercieel

Partnerbijdrage: Google+ & Facebook Trainingen

0

Google Plus Training

Google+ cursusRuim 65% van de Nederlanders is actief op social media, waarvan er ruim 2 miljoen een Google+ account heeft. Hier zit uw doelgroep ook tussen! Google+ is het laatste jaar enorm in opkomst bij zowel particulier als de ondernemer. Google+ wordt gezien als dé concurrent van Facebook, niet onbelangrijk dus om te weten wat er allemaal met Google+ mogelijk is. Wilt u leren hoe u alles uit Google+ kunt halen, zodat u uw doelgroep kan bereiken? Dan is onze Google+ training ideaal voor u. Deze 4 uur durende training is volledig naar eigen wensen in te vullen. Wij denken met u mee en stellen een programma op welke voor elke doelgroep uiterst efficiënt en resultaatgericht is opgezet.

Voor wie is de Google + Training

 • Ondernemers; Tijdens de Google + Training voor ondernemers gaan we in op het zakelijke aspect van Google + en zijn velen functies, en hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken. Hoe creëer je interactie met je doelgroep en op welke manier ontvang je meer likes en shares?
 • Particulieren; Wij leren u alles over Google + en de geschiedenis van social media, we gaan in op hoe u een profiel/pagina kan aanmaken en succesvol inzetten, en wij leggen u uit waar u op moet letten als het gaat om uw privacy.
 • Verenigingen en stichtingen; Wanneer u een vereniging of stichting heeft dan is uw doel anders dan voor een ondernemer. In de Google + Training leren wij verenigingen en stichtingen hoe zij Google + kunnen inzetten om hun doel te verwezelijken.
 • Webshops; Een webshop is een online onderneming, veelal zonder winkel. In de Google + Training leren wij webshop eigenaren hoe zij door de combinatie SEO en Google + meer conversie naar hun webshop kunnen genereren.
 • Scholen; Steeds meer jongeren zijn actief op social media, en jongeren zijn een kwetsbare doelgroep voor mensen die kwaad willen. Wij leren scholen, ouders en leerlingen waar zij op moeten letten wanneer zij veilig gebruik willen maken van Google +.

Reserveer nu!


Facebook Training

Facebook cursusFacebook is het grootste social media platform van de wereld. 65% van de Nederlanders bevindt zich op 1 of meerdere social media platformen, daarvan heeft ruim 8 miljoen een Facebook account en is daarmee in Nederland verreweg het populairste platform. Helaas wordt Facebook door veel bedrijven en particulieren verkeerd gebruikt. Wist u al dat Facebook Edgerank bepaald of uw post wel of niet bovenaan komt? En, heeft u wel eens nagedacht over eventuele gevolgen van het plaatsen van die dronken selfie?

Deze 4 uur durende training is volledig naar eigen wensen in te vullen. Wij denken met u mee en stellen een programma op welke voor elke doelgroep uiterst efficiënt en resultaatgericht is opgezet.

Voor wie is de Facebook Training

 • Ondernemers; Tijdens de Facebook training voor ondernemers gaan we in op het zakelijke aspect van Facebook en hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken. Hoe creëer je interactie met je doelgroep en op welke manier ontvang je meer likes en shares?
 • Particulieren; Wij leren u alles over Facebook en de geschiedenis van social media, we gaan in op hoe u een pagina kan aanmaken en succesvol inzetten, en wij leggen u uit waar u op moet letten als het gaat om uw privacy.
 • Verenigingen en stichtingen; Wanneer u een vereniging of stichting heeft dan is uw doel anders dan voor een ondernemer. In de Facebook cursus leren wij verenigingen en stichtingen hoe zij Facebook kunnen inzetten om hun doel te verwezelijken.
 • Webshops; Een webshop is een online onderneming, veelal zonder winkel. In de Facebook cursus leren wij webshop eigenaren hoe zij Facebook marketing kunnen inzetten om meer conversie naar hun webshop te genereren.
 • Scholen; Steeds meer jongeren zijn actief op Facebook, en jongeren zijn een kwetsbare doelgroep voor mensen die kwaad willen. Wij leren scholen, ouders en leerlingen waar zij op moeten letten wanneer zij veilig gebruik willen maken van Facebook.

Reserveer nu!


About the author / 

CMM Content Marketing
CMM Content Marketing

Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten. U kunt lid worden van de CMM community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

 1. Branded Content Strategie (Cursus)

  October 8 , 15:00 - November 12 , 18:00
 2. Post HBO Contentstrategie

  October 8 , 15:00 - December 10 , 21:00
 3. Cursus Content Marketing Management

  November 12 , 15:00 - December 10 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy