Profileer uzelf via de CMM Community !

CMM ContentMarketing werkt samen met Utrecht Business School. Bezoekers van CMM kunnen (gratis) lid worden van de ‘CMM Community’, waarbij u automatisch beschikking krijgt over de meest interessante artikelen en blogs over content marketing om te delen met uw netwerk. En om zelf te lezen natuurlijk! Ideaal voor uw online zichtbaarheid en profilering zonder er veel tijd mee kwijt te zijn. Als lid van de community, kunt u bovendien kiezen uit kortingen op opleidingen van UBS, of een gratis lidmaatschap van het Utrecht Business Netwerk.

Hoe werkt het?

Als lid van de community, vragen we u eenmalig om één of meerdere van uw social media accounts te koppelen aan onze ”back end’. Vervolgens wordt er twee a drie keer per week (maar nooit vaker!) automatisch een relevant artikel of blog gedeeld via uw account. Zo blijft ook uw LinkedIn, Facebook of Twitter-tijdlijn goed gevuld met relevante posts en kunt u likes, retweets, volgers en ‘vind-ik-interessants’ verwachten zonder daar iets voor te doen! Ideaal voor uw online zichtbaarheid en profilering zonder er veel tijd mee kwijt te zijn. Natuurlijk krijgt u altijd éérst een e-mail met wat er gedeeld gaat worden en kunt u altijd er voor kiezen om het betreffende artikel niet te delen.

Wat krijgt u nog meer?

Nieuwe leden van de CMM Community, krijgen een leuk welkomstgeschenk. U kunt u kiezen uit twee opties:

Optie 1: Een gratis lidmaatschap op het Utrecht Business Netwerk. 

Het Utrecht Business Netwerk geeft u toegang tot een wereld aan mogelijkheden om uw kennis, kunde en expertise naar een hoger niveau te tillen, nieuwe mensen te ontmoeten en uw netwerk te vergroten. Als member profiteert u van de vele extra’s die UBS Business School in samenwerking met haar partnernetwerk, aanbiedt. Van deelname aan netwerkbijeenkomsten, coachingsessies tot bedrijfsbezoeken, themasessies, business trips en webinars. Het lidmaatschap biedt u naast inhoudelijke verdieping, legio nieuwe businesskansen en uiteraard veel inspiratie en nieuwe ideeën.

Optie 2: Vijf procent korting op een opleiding van Utrecht Business School naar keuze. 

Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Wij bieden post-initieel management onderwijs aan in de vorm van masteropleidingen, MBA-programma’s en post-bachelor opleidingen voor professionals. Wij zijn gespecialiseerd in de managementdomeinen: Finance en Accounting, IT, leadership, veranderkunde en strategie en verandermanagement.

Hoe kan ik me aanmelden?

Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

We maken gebruik van software genaamd ‘Postspeaker’. De aanmelding is snel en eenvoudig. Tijdens de aanmelding wordt u gevraagd om uw social media-accounts te koppelen. Dit is 100% veilig. Nadat u bent aangemeld bij Postspeaker, nemen wij contact met u op voor uw keuze voor de korting op de opleidingen of het lidmaatschap van het Utrecht Business Netwerk.

 

 

Hoe werkt het? Bekijk de infographic!

(klik om te vergroten)

Veelgestelde vragen

Hoeveel berichten worden er geplaatst?

Er worden 2 a 3 relevante berichten per week geplaatst.

Moet ik al mijn accounts koppelen?

Nee, u kunt zelf bepalen welke accounts u wilt koppelen en welke niet. Op elk moment kunt u de gekoppelde accounts ook weer ontkoppelen.

Kan ik op ieder moment weer opzeggen?

U kunt te allen tijden opzeggen. Wel vinden we het fair (gezien u een welkomstgeschenk ontvangt t.w.v. 295 euro) om minimaal een maand aan boord te blijven.

Wanneer kan ik aanspraak maken op het welkomstgeschenk?

Om aanspraak te maken op het geschenk, dient u minimaal een maand lid van de community te blijven wat neerkomt op het delen van 10 artikelen met uw achterban.

Hoe verkrijg ik het geschenk?

Na uw aanmelding ontvangt u een email van ons met daarin alle informatie inzake uw gekozen optie. U kunt er 1 maand na uw toetreding direct gebruik van maken.