Algemeen, Content Curatie, Content Marketing, Content Strategie, Downloads

White Paper: Content Mapping in het Onderwijs

0

Steeds meer marketeers in onderwijsland zetten content in hun marketing-strategie. Niet verwonderlijk. Het kiezen van een opleiding is bij uitstek een ‘kennisgedreven aankoopbeslissing’.  Content marketing werkt het beste voor zulke aankoopbeslissingen, die zich laten kenmerken door het feit dat de klant een relatief lange koopcyclus doorloopt, waarbij in elk fase van die cyclus belangrijke, nieuwe informatiebehoeftes ontstaan.

Of het nu gaat om een opleiding in het volwassenenonderwijs, het hogere onderwijs, of zelfs bij middelbare- en basisscholen: de beslisser maakt een zorgvuldige afweging en heeft gedurende dit proces veel vragen. Het kiezen van een opleiding is immers niet niks! Tijdens de zoektocht naar de ideale opleiding (of: opleider) is het dan ook belangrijk dat al deze vragen goed en helder worden beantwoord. Dit is waar de content om de hoek komt kijken.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER

About the author / 

Michiel Noij
Michiel Noij

Michiel Noij (1978) werkt als content marketeer bij Inbound Media. Inbound Media is een netwerkbureau op het gebied van contentmarketing en online lead generatie. Wij helpen onze klanten bij de realisatie van hun marketingdoelstellingen door inboundconcepten te creëren die daadwerkelijk effect sorteren. Denk hierbij aan de organisatie van webinars, content curatie, inrichting van social media tot aan de bouw van contentplatformen volledig geïntegreerd met de (online) marketingstrategie. Meer informatie over Inbound Media vindt u hier.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad

Evenementenagenda

  1. Post HBO Contentstrategie

    June 24 , 15:00 - September 3 , 21:00

Terugblik MTC Event CMM Academy